perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen askarteluja

Tilasin Doloresin verkkokaupasta kaikenlaista pientä ja tärkeää Harry Potter -maailmaan. Kultaisia kehyksiä ja maalauksia, noidan pata, kynttilänjalka, hiiriä ja sammakoita yms. Ja kahta eri murattiköynnöstä. Niitä olikin siellä aikamoinen valikoima.

Sitten tajunnanvirtatekniikalla askartelemaan. Ei tietoa mikä huone syntyy ja kenelle. Ensin päätin tehdä kirjahyllyn, sitten kirjoituspöydän. Bilteman tikkuja ja balsaa ja akryylimaaleja..

Shoppailuja
Kirjahyllyssä on jo täytettä mutta tarvitaan vielä paljon kaikkea kamalaa

Maalasin hyllyn ensin mustaksi. Ohensin maalia aika reilusti vedellä. Lopuksi sudin hyllyyn vähän oranssia maalia.
Kirjoituspöydän maalasin myös ensin kokonaan mustaksi, sitten sudin päälle turkoosia maalia. Laatikot eivät aukea. Vetimet täytyy vielä keksiä jostakin.
Seinä on oikeaa maalattavaa tapettia. Mustaa ja valkoista sikinsokin, tuli harmaata. Lavuaari on tullut aikoinaan Peikon mukana. Peili uusi hankinta.
Huone eilen "vaiheessa". Tapetti loppui kesken. Loppu jäi kuivumaan yön yli
 
Perjantain tuotos: kynttiläkruunu. Patterilla toimivat led-valot, kynttilät vanupuikon vartta, Kynttilöiden välit pillin pätkiä tussattu mustaksi, Rautalankaa ja murattiköynnöstä, kuumaliimaa ja jättihämähäkki. Tästä tuli kyllä kiva. Halkaisin vanupuikon pätkät pikku saksilla niin sain ujutettua valojen johdon kynttilän sisään. Saman tein pillin pätkille.

Lattia on samaa tapettia. Maalattu mustaksi ja sudittu eri värejä vähän päälle
Koko huone tällä hetkellä. Jo tänne voisi joku muuttaa.



7 kommenttia:

  1. Ai, ai, ai.... nami mitä esineistöä, ihanaa - toi lamppu on upea.
    Että minä tykkään Potterista! - ja pääsiäsenä leffoja tullee oikein urakalla. Pitäisikö kaivaa esiinn taas kirjatkin... Hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täällä katotaan leffaa ja bongataan ideoita. Varsinkin 2 ekaa Potteria on aivan mahtavia.

    VastaaPoista
  3. Mahtavasti hoksattu kattokruunu!

    VastaaPoista
  4. Kattokruunu on kyllä hieno, joskin että kaikki tässä postauksessa on ihanaa ja kiinnostavaa. :) Mä kattelin kans oman projektin alkumetreillä kaikki Potterit läpi mustivihon kanssa. Tuijotin yksityiskohtia niin ahkerasti, että meni osa juonesta kokonaan ohi. :)

    VastaaPoista
  5. Kattokruunu on huisin hieno! Se sopis monenmoiseen huusholliin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    VastaaPoista
  7. Ootko muuten viime aikoina metsästänyt Hermioneja ebaysta? Tähän ei saa linkitettyä, mutta laitan nyt koko rimpsun: http://www.ebay.com/itm/Mattel-Harry-Potter-Hermione-Granger-Emma-Watson-action-figure-school-uniform-/251514403980?pt=UK_ToysGames_ActionFigures_ActionFigures_JN&hash=item3a8f6d3c8c. Tuossa olis edukas (ainakin vielä), ja taitaa olla sun hahmojen kokoluokkaa...?

    VastaaPoista